Ta Vare På Katter Uten Problemer

Intelligens, nåde, og sporadisk hengivenhet. Kattene er absolutt praktfull dyrene og lage utmerket pets. Men å være en katt eier kommer med mye ansvar. I denne artikkelen finner du noen nyttige tips for å eie en katt som vil gjøre livet ditt sammen med katten din en lykkelig en. Fortsett å lese!

Katter elsker å presse inn i bittesmå rom. Hvis din katten er slik en merkelig ettall, bruk en krage er en sikkerheten risk, idet din feline kunne bli stakk med hensyn til den stund Utforsker. En krage som er en breakaway modell vil løsne seg selv hvis det blir trukket på. Dette kan holde katten i live.

Spay din katten snarest hun er gamle nok. Selv om du egen en indoor katten, den kunne tilvirke mange kattunger hvis den rømming i løpet av mating årstid. Hvis ikke du ønske det hassle av får befri for kattunger, spaying er det best valgmuligheten til deres katten.

Få tak i en vannfontene for kjæledyr. Katter kan være utsatt for dehydrering, og rennende vann lokker dem til å drikke. Det er en evolusjonær vane som utviklet seg fordi i naturen, rennende vann er mindre sannsynlig å være forurenset enn en stillestående basseng. Kjæledyret ditt vil nyte vannet mer, og vil drikke oftere.

Lag din egen vedlagte søppelkasse fra en stor toteboks med lokk. Bruk en kaffe kan lokk som et mønster for å kutte en dør i den ene siden av toten. Plasser kaffen kan lokke ganske høyt opp på siden av tote. Spor rundt den med en permanent markør. Klipp ut sirkelen med tinnklipp eller en bokskutter. Tilsett søppel. Sett på lokket.

Tillater ikke din katten å bli kjedelig hyppig. Katter krever fysisk aktivitet. Dessverre kan dette lett overses. Mangel på stimulering kan føre til psykiske eller medisinske problemer for katten din, inkludert depresjon, Compulsive lidelser, og kronisk dårlig oppførsel. Gi dem god plass til å trene og et bredt utvalg av leker. Hvis din katten er en indoor katten, en katten tårnet eller avlysning stolpe lager en ideal kilde av moro og morsjon.

Sjekk prisene online til deres kattene ‘ medication å se hvis de er billigere enn for din vets ‘ kontor. Noen ganger kan du ikke har tid til å vente på en online for å komme imidlertid, for eksempel hvis katten din trenger en umiddelbar antibiotika eller akutt behandling. Men for rutinemessig medisinering kjøp, kan du finne en rabatt på 50 prosent på nettet.

Finn et søppel som katten din har. Annerledes søppel ha annerledes lukt og teksturer, så hjelpe din katten å finner en søppel det han er vanligvis behagelig med benytter. Kattene vanligvis har lyst til oppbevare saker det likt skjønt, så dont ‘ eksperiment også ofte eller din katten kanskje unngå avfallet bokse med.

Ikke bli sint på katten din hvis den urinerer utenfor kattedoen. Vanligvis skjer denne typen ting når boksen ikke er ment å være riktig. Hvis du straffer katten, kan den vike unna deg i fremtidige tider.

Med denne artikkelen, har du fått noen gode ideer som vil hjelpe. Du vil bli en bedre person for det. En elsker katten ville gjøre bedre din kvalitet av livet. Bruk tipsene det du lært her og snart youll ‘ se hvor mye gledeligvis din katten virkelig er.

Gode Ideer Om Katter