Les Dette Rådet For En Sunn, Sterk Katt.

Mange mennesker der ute bare ikke vet hva som går til å ta vare på en katt. Disse er stor dyrene å ha og dont ‘ ta helt idet mange opprettholdelsen idet annet dyrene. Det betyr ikke at du ikke skal lære noen ting om dem. Les denne artikkelen for å hjelpe deg å ta vare på katten din bedre.

Katter elsker å presse inn i bittesmå rom. Hvis din katten er slik en merkelig ettall, bruk en krage er en sikkerheten risk, idet din feline kunne bli stakk med hensyn til den stund Utforsker. En krage som er en breakaway modell vil løsne seg selv hvis det blir trukket på. Dette kan holde katten i live.

Hvis du ombytte en gamle avlysning stolpe, din katten kanskje være misfornøyd med det ny ettall. Spar penger på skrape innlegg. Vikle din gamle avlysning stolpe med noe sisal tau å Spiff den opp. Din katten ville glede seg ikke for å miste dens favoritt gamle stolpe. Du vil spare litt penger.

Vask kattens seng minst en gang i uken for å fjerne alle bakteriene fra den. Selv om sengen ser ut like det er en feilfri, den ville vanligvis ha gift gifter inne den det kanne anledning din pet å bli syk. Bytt ut sengen hver sjette måned for å holde katten i et sanitær miljø.

Det er viktig å sørge for at katten alltid har friskt vann tilgjengelig. Du burde refill din kattene vann fat hverdags med feilfri vann. Der er drikker Fountains det skaffe din katten med en bestandig strømmen av frisk vann, så du som ikke har å bekymre seg om skiftende den idet ofte.

Det er mange katter som er overvektige. En overvektig katt kan ende opp med å utvikle helseproblemer som leddgikt eller diabetes. Hvis katten din tåler å miste et pund eller to, kan du prøve å kutte ned maten litt ved hver fôring. Du kan også kjøpe noen leker og oppmuntre katten din til å leke og trene.

For å sikre at kattungen din er ordentlig sosialisert til mennesker, begynner du tidlig i livet, omtrent ti til tolv uker. Pass på at han blir håndtert og klappet av mennesker i sin familie og av andre også. Når han er eldre, vil han være en roligere, vennligere katt.

Ha tålmodighet med din katten. Erindre det din katten er ikke en hunden, og kanskje ikke være idet lett trainable idet ettall. Imidlertid, hvis du er tydelig inne din kommandoene og mildt oppmuntrende seg, youll ‘ finner det din katten reagerer måten du ønske seg å. Bare Vær tålmodig.

Forstå kattens lyder. Meowing er en form for kommunikasjon, ofte for mat eller for å få din oppmerksomhet. Men det er andre lyder. Hissing indikerer vanligvis frykt eller sinne, så du bør holde deg borte. Katter gjør også visse lyder når de ser byttedyr. Dette høres ofte ut som en chirp. Rensing kan indikere tilfredshet, men noen ganger betyr det nervøsitet.

Idet du kanne se, det er en hel bit det går i har en katten. Det viktigste du trenger er litt tålmodighet. Nå da youve ‘ lese denne gjenstand du burde mangle problem omsorg til deres katten. Bruk det du har lært her og alt vil bli mye enklere for deg.