Gode Råd Om Enkel Og Morsom Kattepleie!

Nå som du har en katt i hjemmet ditt, hva skal du gjøre med ham? Katter kan være mystiske skapninger, så du er aldri sikker på hvordan du skal håndtere dem. Du kan kanskje ikke gjøre dem lykkelige, men du kan sørge for at du tar vare på dem. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

Hvis katten din oppfører seg dårlig, kan du påvirke oppførselen på en trygg og human måte ved å bruke vann. Fyll en liten sprutpistol eller en sprayvannflaske med rent vann. Gi katten noen lette spruter av vann når du fanger den oppfører seg dårlig, og det vil snart lære å slutte å gjøre uønsket oppførsel.

Hold katten sunn og ikke-finicky ved å innføre et variert kosthold. Alltid kjøpe flere forskjellige merker av mat og rotere dem. På denne måte, din katten ville bli brukt til å prøver og aksepterer ny smaker. Hvis en mat merkevare går ut av Business, vil du alltid ha mange andre akseptable valg å tilby.

Beskytt katten mot kvelning ved å sørge for at ledningene til gardiner og persienner er sikret og utenfor rekkevidde. Når du lager eller kjøper en dangly leketøy for katten din, sørg for å overvåke under lek. Legg leketøyet bort hvis du ikke vil være rundt for å se på.

Ikke anta det fordi en medication er okay for du å ta, det det er en pengeskap til deres katten likeledes. Mange medisiner laget for mennesker er dødelige til katter, slik som Paracetamol som inneholder narkotika og aspirin. Alltid sjekk med din veterinarian tidligere du gir din katten alt.

Finn ut hvor mye mat du skal mate katten din. Mens kattematbeholdere gir generell informasjon, kan du finne ut fra veterinæren hvor mye mat katten din skal spise. Mange eiere gjør ikke dette, og ender opp med å overfeeding sine katter. Ta deg tid til å finne ut riktig mengde slik at du ikke ender opp med en overvektig pus.

Få katten sprayet og kastrert for å forhindre sykdommer og infeksjoner som dannes i reproduktive systemet. Dette kan også bidra til å redusere sjansen for overbefolkning i landet, da bare en mann som ikke er kastrert kan produsere opptil en halv million avkom i løpet av sitt liv.

Kattene kanne virkelig være så mange mer enn pets, de kan livslang kameraten. Det har blitt bevist at katter kan redusere blodtrykket, minske symptomene på depresjon og hjelpe deg å leve et lengre lykkeligere liv. Hvis du føler at noe mangler i livet ditt, kan du bare trenger en katt.

Kattene er stor pets, bortsett fra deres søppel boksene kan stygg og ha en odor. Hvis du ikke kan stå synet av søppel boksen, så er det på tide å shoppe. Det er mange forskjellige stiler av søppel boksene på markedet. Noen er til og med forkledd som falske potteplanter. Ikke bare ser det bedre, det styrer lukten også.

Selv om du ikke er sikker på hvordan du kan gjøre katten din lykkelig, eller finne ut hvordan du kan få den til å spinne, kan du ta vare på ham. Tipsene som er lagt ut her, vil hjelpe deg med å sørge for at du har gjort alt du kan for å ta vare på katten din. Lykke er mer unnvikende.

Gode Ideer Om Katter